Skäggmodeller sökes till kampanj!

Lön: 1 500 kr

I vår drar ett större varumärke igång en kampanj för att uppmärksamma och omfamna frågan om mäns skägg. Alla killar har någon typ av skäggväxt. Men långt ifrån alla kan få till ett avspänt tredagarsstubb och ännu färre kan spara ihop till ett heltäckande pondusskägg. De flesta har spridda skurar eller gles ansiktsbehåring och kan med lite möda få till en tapper mustasch eller lite stubb på kinderna. Det är med andra ord inte så lätt för alla killar nu med den skäggbejakande norm som råder. Vi vill genom denna kampanj guida män i en rimlig riktning genom att bryta skäggnormen och visa på möjligheterna utifrån förutsättningarna. Inget skägg suger, de duger!

Vi söker nu 8 killar mellan 18-35 år med alla olika typer av skägg till en kampanjplåtning. Vi söker efter mångfald vad gäller ålder, karaktär och ursprung.

Kampanjplåtningen kommer att äga rum under en heldag i början av maj i Stockholm och innefatta både stillbild och rörlig bild. Arvode: 1500 kr.

Skicka ansökan senast den 27 april med ansiktsbild framifrån och från båda sidorna. Vi kommer att kontakta utvalda i början/mitten av vecka 18 för mer info.

Bilder och film kommer att användas för publicitet i media, i sociala medier och i varumärkets egna kanaler.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb